Skip to main content

La CCF recolza la nova estratègia BIM de la Generalitat de Catalunya

ITeC

Avui ha tingut lloc a la seu de l’ITeC una reunió de treball de les entitats membres de la Comissió Construïm el Futur – CCF emmarcada en el procés participatiu de la creació de la nova estratègia BIM de la Generalitat de Catalunya. En les darreres setmanes, s’han fet diverses reunions de treball amb d’altres col·lectius del sector així com amb la ciutadania en general,  per recollir aportacions que serveixin per dissenyar l’estratègia BIM dins de la institució, a més de conèixer el grau de maduresa de l’Administració en l’ús d’aquesta metodologia, teixir noves relacions i millorar la governança amb els agents implicats en aquesta política pública.

A la sessió amb la CCF, la Generalitat ha presentat alguns dels documents elaborats hores d’ara, sobre els quals s’han fet noves aportacions i propostes per a millorar les línies estratègiques així com  les accions que cal dur a terme de forma prioritària. Properament, quan es disposi del document estratègic tancat i del seu pla d’accions, la CCF col·laborarà en fer viables aquelles accions on pugui aportar més valor gràcies a la seva composició Público-Privada, representativa del sector de la Construcció.

La sessió ha estat conduïda per Ferran Camps, coordinador del Comitè Tècnic de la Comissió Interdepartamental pel BIM, i Subdirector General de Descarbonització i Carreteres Intel·ligents, i tanmateix, membre de la CCF representant el Departament de Territori.

Compartir en: